Impossible Is Nothing!


Welkom! Ben jij nieuwsgierig naar Crowd1 en aan het zoeken naar de Nederlandse uitleg over wat het allemaal inhoud? Dan zit je hier op de juiste plaats!

 

Wat Is Crowd1?
Crowd1 is een financieel platform waarmee je via crowdfunding op een simpele manier winst kan maken door te investeren. Vooraf was dit vooral alleen maar mogelijk door grote bedragen van duizenden euro’s te gaan investeren in groeiende bedrijven, vastgoed, andermans ideeën, enz..
Via Crowd1 investeer je in Affilgo en Miggster. Dit zijn 2 giganten uit de gaming industrie met miljoenen gebruikers die games kopen, geld in hun games steken om extra’s aan te kopen en/of gokken via pokergames enzovoort..
Via Crowd1 profiteer jij mee van hun winst (die natuurlijk nooit zal ophouden). Je kunt al investeren vanaf €99 die je na een week of twee al kan terugverdienen, en met de winst die je daaruit haalt kun je dan verder investeren zoveel jij maar wil.
Maar laat je niet afschrikken door die bange gedachten van “Ik kan dit niet” of “Dit is veel te moeilijk voor mij”. Crowd1 kan gewoon via de site en ook via een gemakkelijk te gebruiken app waardoor alles veranderd in kinderspel, of je nu een geleerd persoon bent of niet.